VHD pechhulp nu in app iGarage

iGarage biedt, naar eigen als eerste partij, de Digital Roadside Assistance (DRSA) van VHD aan in een app. Dankzij de koppeling heeft de automobilist met het iGarage AutoPaspoort altijd pechhulp bij de hand.

Een pasje, sticker of hulpkaart in het dashboardkastje zijn volgens iGarage niet meer van deze tijd. Met de app krijgt hij in een paar swipes hulp, advies of ondersteuning.

Heeft de automobilist een hulpvraag? Dan toont het iGarage AutoPaspoort de opties voor zelfdiagnose. Ook geeft het automatisch de locatie van de automobilist door en het precieze probleem. Met de ‘Pech Onderweg’-keuze is de VHD-dienstverlening meteen bereikbaar. Is de gedupeerde nog thuis, dan wordt pechhulp verleend door de eigen garage.

Updates

De iGarage-app stelt consumenten in staat direct te communiceren met hun garagebedrijf en updates en prognoses te ontvangen over noodzakelijk en gewenst onderhoud, inclusief prijsopgaven. De onderhoudsstatus van de auto wordt bijgehouden in een overdraagbaar AutoPaspoort. Garagebedrijven kunnen met het iGarage-dashboard ‘in-app’ communiceren met hun doelgroepen en hen tijdig voorzien van relevante informatie. Daarbij moderniseert iGarage de garageprocessen, zodat er meer ruimte is voor service en cross-selling. In Nederland zijn ruim zevenhonderd autobedrijven aangesloten bij iGarage.

Peter den Ouden van iGarage (l.)) en Joris Nolens van VHD bekrachtigen de koppeling tussen VHD en IGarage.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *