Victor van Dijk versterkt MT Fastned

Victor van Dijk zal per half november het managementteam van Fastned versterken als financieel directeur.

Van Dijk werkte eerder bij ING als algemeen directeur Debt Capital Markets (DCM). In die functie was hij met name verantwoordelijk voor het financieren van duurzame bedrijven in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Transitie

Victor van Dijk: “Ik ben erg enthousiast om bij Fastned aan de slag te gaan en bij te dragen aan duurzame mobiliteit. Elektrische auto’s zullen de komende tien jaar een enorme groei doormaken en snelladen is onmisbaar bij deze transitie. Met Fastned’s huidige snellaadnetwerk en potentieel om op te schalen, geloof ik dat Fastned uniek gepositioneerd is om van deze groei te profiteren en een van de toonaangevende Europese snellaadbedrijven te worden.”

Michiel Langezaal, ceo Fastned: “We zijn heel blij dat Victor ons team komt versterken. Hij is niet alleen financieel inhoudelijk de juiste persoon voor deze plek, maar heeft ook een sterke persoonlijke interesse in elektrische mobiliteit. We kijken ernaar uit om met hem samen te werken.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *