Vivid en DVSE tekenen strategisch contract

Vivid Automotive Data en Media, Europees leverancier van technische data voor de automotive sector, heeft met het Duitse DVSE een strategische overeenkomst gesloten. Dit bedrijf produceert catalogi voor de branche en samen gaan ze nieuwe concepten voor de werkplaats maken.

Peter van der Galiën, verkoop- en marketingdirecteur van Vivid: “De producten en diensten die uit deze strategische samenwerking komen, zullen meer zijn dan de som der delen. Autobedrijven profiteren vooral van de efficiëntiewinst die onze producten en diensten opleveren.”

De partners werken inmiddels tien jaar samen aan de ontwikkeling van het Topmotive-catalogussysteem van gereedschap en onderdelen voor autobedrijven. Vivid sloot in de afgelopen maanden ook distributieovereenkomsten met Group Auto Italië en Kühne.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *