Volgens fabrieksstandaard mat afwerken

Metalak speelt in op de huidige trend van een matte afwerking met de producten Spies Hecker Permasolid Matt Komponente MA110 en Permasolid HS Klarlack 8030. Steeds meer schadeherstelbedrijven repareren namelijk volgens de fabrieksstandaard. Audi, BMW en Mercedes hebben al hun goedkeuring gegeven voor de oplossing van Spies Hecker voor mat lakwerk.

“Fabrikanten van luxe auto’s hebben de trend naar een matte afwerking opgemerkt en omarmen het al met massaproductie van deze voertuigen,” geeft Dick van Dijvenvoorde, technisch accountmanager van Spies Hecker importeur Metalak aan.

Via de website van Metalak is advies te downloaden, waarin alle specifieke aanwijzingen voor het aanbrengen en verwerken van matte blanke lak staan vermeld. Metalak biedt ook bedrijfsgerichte trainingen aan.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.