Volvo-rayon Koops Furness naar collega-dealers

Met onmiddellijke ingang zijn Volvo-dealers Harrie Arendsen en Autobedrijf Nieuwenhuijse aangesteld als nieuwe contractpartners voor de verzorgingsgebieden die voorheen werden ingevuld door Furness Car.

Nadat afgelopen week door de rechtbank het faillissement van Koops Furness N.V. werd uitgesproken, is samen met Volvo Cars Nederland een plan opgesteld waardoor de continuïteit van de Volvo activiteiten gewaarborgd wordt.

“Wij zijn blij dat we een oplossing hebben gevonden binnen het huidige Volvo-dealernetwerk.” aldus Richard Snijders, algemeen directeur van Volvo Cars Nederland. Voor de huisvesting van de nieuwe Volvo-dealers wordt op dit moment gezocht naar een passende oplossing.

Volvo-dealer Harrie Arendsen (met vestigingen in Doetinchem, Zevenaar en Ruurlo) is benoemd voor het gebied Almelo, Hengelo en Enschede. Volvo-dealer Autobedrijf Nieuwenhuijse (met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Raalte) is benoemd voor het gebied Zwolle en Meppel.

Aftersales Magazine bezocht de recente nieuwbouw van Volvo-dealer Schotpoort in Zutphen, een dochter van dealergroep Nieuwenhuijse. Lees het artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.