Volvo wint zesde Fleetselect Rally

Zaterdag 16 april stond geheel in het teken van de zesde Fleetselect Rally. De Utrechtse landschappen kregen een klassiek en uniek tintje door bijna 55 exclusieve equipes die gedurende de dag circa 150 kilometer in de omgeving rondreden. Net zoals vorig jaar ging de equipe van Volvo Cars Nederland met de eerste prijs naar huis.

Start en finish van de rally vonden dit jaar plaats bij De Landgoederij te Baarn. Van daaruit ging de rit richting het Healey Museum in Vreeland waar de deelnemers zichzelf en hun bolides even konden laten rusten. Tijdens deze ruststop was er naast het nuttigen van een heerlijke lunch, genoeg tijd om enkele historische Healeys te bekijken. Na de lunch begonnen de deelnemers met een volle maag aan de laatste zestig kilometer van de route. Iedereen eindigde weer bij De Landgoederij waar diverse prijzen werden uitgereikt.
Klassement

Dit keer heeft Volvo Cars een andere bestuurder en auto gestuurd, namelijk Maarten Weijschedé in zijn Volvo T5R. De tweede plek was voor Rico van der Vries in zijn Mazda MX5, van de equipe RDC. Derde werd het team van Van Kouwen Automotive, met bestuurder Petr Lexa met zijn BMW Z4.

Naast een plekje in het klassement konden de deelnemers ook strijden om de zogenoemde Stijlprijs. Een prijs met allure en aanzicht en zeer gewild onder de deelnemers. Uiteindelijk ging Ronald Kempenaar van Kempenaar met zijn opvallende, getunede en vooral snelle Alpine-Renault A110 1300 naar huis met deze prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.