Voorlichtingsvideo’s TRW online

TRW Automotive heeft een serie voorlichtingsvideo’s online geplaatst om zelfstandige garagehouders een beter inzicht te geven in toegepaste technieken. Het bedrijf doet dit in het kader van de campagne Corner Module 2014.

Aan de hand van elf video’s, die in de loop van het jaar zullen worden uitgebracht, bespreekt TRW alle aspecten van de vervangingsonderdelen voor remsystemen, stuurinrichtingen, ophangingen en schokdempers. Hierbij wordt in het bijzonder aandacht besteed aan de stuurinrichting en de ophanging. Een video duurt een minuut en behandelt één product uit het Corner Module-gamma.

“Met deze reeks informatieve video’s willen we onze klanten eens te meer wijzen op het belang van de onderdelen in de Corner Module voor wat betreft veiligheid. Ook willen we het belang onderstrepen van de toepassing van onderdelen van hoge kwaliteit. Met deze video’s bieden we distributeurs, garage- en schadebedrijven een uitstekend middel om de consument beter te informeren”, aldus Soeren Kristensen, marketingdirecteur van TRW Automotive Aftermarket Europe.

Online

Op dit moment zijn er op het ‘TV-kanaal’ van TRW al video’s beschikbaar over het succes van stuurinrichtingen en ophangingen op de aftermarket, OE-trends, milieu en het testen van schokdempers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.