Vredestein neemt regie bandenmontage

Vredestein voorziet een groot Duits, niet nader bekengemaakt IT-concern per direct van 4-seizoenenbanden. Het gaat om circa vijftienduizend voertuigen. De montage voor de eindgebruiker verloopt via Vredesteins eigen netwerk van regionale bandenhandelaren en hun montagepartners

In het Duitse vakblad Gummibereifung zegt Apolo Vredestein-manager Michael Lutz dat het samenwerkingsverband met dealers eens te meer zijn dienst bewijst. Het garandeert volgens hem een snelle en tijdige wissel van het wagenpark naar het winterseizoen. “Op hun beurt profiteren de diverse bandenpartner van de vlootafspraken die Vredestein op centraal niveau heeft gesloten.”

De bandenfabrikant wil de komende maanden en jaren sterker inzetten op bedrijven met grote wagenparken. Die strategie moet de betreffende bandenhandelaren niet alleen meer omzet maar ook een bredere basis geven. Er bestaan volgens Apollo Vredestein al plannen voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *