Vredestein presenteert innovaties op Reifen

Apollo Vredestein presenteert deze week op de bandenbeurs Reifen de nieuwe Apollo Altrust en recente toevoegingen binnen het Vredestein Quatrac vierseizoenenaanbod.

De Apollo Altrust wordt in Essen voor het eerst getoond aan het publiek en zal in heel Europa verkocht worden. Deze nieuwe, lichtgewicht vrachtwagenband is ontworpen met een focus op veiligheid en duurzaamheid. Uniforme drukverdeling en versterkte rib door extra materiaal in de schouder moeten de nieuwkomer “extreem duurzaam” maken, zegt de fabrikant. Bovendien wordt het brandstofverbruik gereduceerd door de nieuwe generatie loopvlak- & basiscompound en het geoptimaliseerde profiel.

Uitbreiding is er verder binnen de populaire Vredestein Quatrac serie. Deze vierseizoenenband bestaat sinds 1993 en krijgt dit jaar 42 nieuwe maten binnen de Quatrac 5. Hiermee telt het aanbod 126 opties. Zestien van de nieuwe maten komen met snelheidscodering W of Y, en in groottes van 16 tot 20 inch. De Quatrac 5 band is ontworpen voor zowel personenwagens als SUV’s. Met de jongste uitbreiding is de band ook geschikt voor auto’s in het luxe segment, zoals de Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque en Land Rover Discovery. 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *