VWE opent B-to-B-verkoopplatform

VWE Automotive heeft een online verkoopplatform gecreëerd waarop alle actuele, bedrijfsvoorraden aan occasions verzameld zijn. Voorraad Nederland is een aparte omgeving binnen Automotive Trade Center. “Hiermee vereenvoudigt VWE het handelen tussen autobedrijven onderling.”

De occasionmarkt is krap en de consument goed geïnformeerd. De kans dat het autobedrijf precies die auto heeft staan die een klant zoekt, is klein. Door in de totale Nederlandse voorraad aan occasions te kunnen zoeken, vergroten bedrijven de kans dat zij voor hun klant de juiste auto vinden.

Het verkoopplatform is een afgesloten omgeving die alleen toegankelijk is voor bedrijven. Zij dienen een account aan te maken, onder vermelding van hun Kamer van Koophandel-nummer.

Het plaatsen van een advertentie voor een occasion kan via elk adverteerpakket en is gratis. Ook het kijken in de voorraad kost niks. Alleen wanneer een occasion wordt gekocht via het platform is een bijdrage van een tientjes verschuldigd. Gerhard Heijink van VWE: “Een bedrijf kan er ook voor kiezen om direct contact op te nemen met de aanbiedende partij. Bijvoorbeeld omdat hij persoonlijke contacten met dat bedrijf heeft. In dat geval is ook geen bijdrage aan Voorraad Nederland verschuldigd.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *