Weer overnames Van Mossel Groep

Na de overname van Pouw Peugeot in april van dit jaar en de recente overname van Furness Land Rover van het failliet verklaarde Koops, voegt Van Mossel Groep vandaag wederom een nieuw automerk toe aan het bedrijf, door de overname van Ford Vadah.

De directies van Ford Nederland, Vadah en Van Mossel hebben overeenstemming bereikt over de overname van Ford Vadah en het bedrijf zal verder gaan onder de naam Van Mossel Roermond Ford en Van Mossel Weert Ford. Deze overname is onderdeel van een joint venture tussen Van Mossel Groep en Mandemakers Groep. Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: “De overname van Ford Vadah past uitstekend in onze groeistrategie, gebaseerd op synergie en krachtenbundeling. Voor de medewerkers en relaties van Vadah is met deze stap bovendien de continuïteit van het Ford dealerbedrijf voor de lange termijn gewaarborgd. Een echte win-win situatie voor alle betrokkenen en daar zijn we uitermate tevreden over.”

Eerder nam genoemde joint venture al V&M Leasing over. Door deze overname breidt International Car Lease Holding, bestaande uit J&T Autolease, Direct Lease en Van Mossel Leasing, haar vloot uit tot 35.000 voertuigen. V&M Leasing is gevestigd in het hart van de Europoort en al meer dan 25 jaar specialist op het gebied van wagenparkbeheer en mobiliteitsvraagstukken in de betreffende regio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *