Wegenwacht gaat doorverwijzen naar garage

De ANWB  wegenwacht is een nieuwe service opgestart; de hulplijn voor twijfelgevallen. Automobilisten kunnen voortaan de wegenwacht raadplegen als ze een verdacht geluid in hun auto horen, een vreemde geur ruiken of een plots opflikkerend dashboardlampje niet begrijpen.

Mocht het advies niet leiden tot een directe oplossing van het probleem dan kan alsnog de wegenwacht zelf worden ingeschakeld. De ANWB  behoudt zich ook voor om de klant naar een goede en deskundige garage te verwijzen.

De wegenwacht wil op deze manier naast pech verhelpen ook pech voorkomen. Vooral met de winter voor de deur of als een langer stuk wordt gereden, kan de twijfel toeslaan: wel of niet naar de garage? Op zulke momenten kunnen leden voortaan de wegenwacht bellen voor advies.

De hulplijn is gratis voor leden en mag onbeperkt worden geraadpleegd. Leden kunnen contact opnemen met de ANWB Alarmcentrale via het  telefoonnummer: 088 269 28 88. Hier kunnen zij via het telefonische menu kiezen voor de optie ‘advies van de wegenwacht’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.