Zeven finalisten Auto van het Jaar 2012 bekend

Uit de in totaal 35 kandidaten heeft een jury van 58 leden uit 22 landen een shortlist samengesteld van zeven potentiële winnaars van de verkiezing Auto van het Jaar 2012.

De finalisten zijn de Range Rover Evoque, de Opel Ampera, de Citroën DS5, de Ford Focus, de Toyota Yaris, de Fiat Panda en de Volkswagen Up.

Dit jaar wordt op de avond van de persdag (5 maart) voorafgaand aan de Autosalon van Genève de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. Vorig jaar won de volledig elektrische Nissan Leaf de verkiezing met 257 punten. Het was toen voor het laatst in 1993 dat Nissan de prijs kreeg met de Micra.

Het winkelend publiek in Amsterdam kan tot en met zondag 22 januari kennis maken met de nieuwe Volkswagen Up. De finalist voor de titel Auto van het Jaar 2012 heeft in deze periode een eigen brandstore aan de Kalverstraat 101. Ook Mini heeft een brandstore in de hoofdstad.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.