Zevende vestiging Premio Banden en Autoservice

Van Essen Banden in Zwolle is vanaf deze maand toegetreden tot de stal van Premio Banden en Autoservice in Nederland. Premio is een netwerk van vakgarages op het gebied van banden en autoservice.

Het is de zevende vestiging van Premio banden en Autoservice in Nederland. “Onze klanten gaan niet voor de allerlaagste prijs bij een discounter, maar stellen ook het advies, de service en de garantievoorwaarden van de Premio-vakhandelaar op prijs,” zegt Wilco van Essen van de nieuwe Premio-vestiging.

“In 2013 hebben we het bestaande bedrijf getransformeerd in een professionele en allround dienstverlener op het gebied van banden en autoservice voor de zakelijke markt, leasemaatschappijen en particulieren”, aldus Van Essen. “In Zwolle staan vijf medewerkers paraat om de klant snel en accuraat van dienst te zijn. Inmiddels is de verbouwing afgerond en wij willen het nieuwe bedrijf graag presenteren aan klanten en belangstellenden om te laten zien dat we helemaal klaar zijn voor de toekomst. Daarom organiseren wij op 22 mei een open dag, waar iedereen welkom is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.