Zevende vestiging van DriveIn opent deuren in Krommenie

Autobezitters in de Zaanstreek kunnen met ingang van 15 september terecht bij DriveIn Krommenie. De Noord-Hollandse full service autogarage opent de deuren aan de Lisdoddelaan 2 en verzorgt reparaties en onderhoud van alle personenwagenmerken.

De monteurs zijn Bovag-gecertificeerd en hebben kennis van alle merken personenwagens. Doordat DriveIn Krommenie beschikt over de technische gegevens van ieder merk, wordt elke auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden. Zo verliezen autobezitters die hun wagen nog in de fabrieksgarantie hebben, hun garantie niet als zij bij DriveIn Krommenie het onderhoud laten verrichten. DriveIn is aangesloten bij Bovag en de werkzaamheden vallen ook onder de Bovag-garantievoorwaarden.

“We hebben in Krommenie een enthousiast team monteurs tot onze beschikking”, zegt servicemanager Yuri Boon. “We houden van duidelijkheid. De monteur geeft na de diagnose een heldere prijsopgave. Deze prijs wordt ook de rekening. Onze klanten weten dus van tevoren wat zij gaan betalen. We werken met kwaliteitsonderdelen, hanteren scherpe tarieven, lager dan die van dealers, en leveren hoge kwaliteit.”

Krommenie is de zevende vestiging van DriveIn, dat ook is gevestigd in Alkmaar, Alkmaar-Noord, Beverwijk, Bloemendaal, Heerhugowaard en Schagen. DriveIn Krommenie biedt de nodige extra service. Yuri Boon: “Een klant kan altijd, ook zonder afspraak, bij ons terecht. We bieden bovendien voordelige haal- en brengservice of vervangend vervoer aan. Dat beetje extra doen wij ook graag voor het milieu, onze monteurs werken op een duurzame manier en voeren reparaties uit met de grootste zorg voor het milieu.”

DriveIn maakt onderdeel uit van Martin Schilder Groep, een familiebedrijf met zijn wortels stevig verankerd in Noord-Hollandse bodem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.