Zwarte remschijven nieuwe trend

Voor veel autofabrikanten zijn zwarte high-carbon remschijven nu al standaard. Deze remschijven zijn door een aanzienlijk hoger koolstofpercentage beter bestand tegen zware belasting. Hella-Pagid maakt deze nu ook beschikbaar voor de aftermarket.

De high-carbon remschijven creëren dankzij de zwarte coating een uiterst aantrekkelijk visueel effect, vooral bij open velgen. Door de coating zijn bepaalde delen bovendien beschermd tegen corrosie en reinigingsmiddelen, zodat de uitstraling ook na een langere periode van gebruik nog zichtbaar is.

Door de betere warmtegeleiding van het high-carbon materiaal wordt de vervorming van de remschijf ook gereduceerd. Het resultaat: minder trillingen, een rustiger remproces en reductie van remgeluiden, ook in extreme situaties. De coating van de remschijven bestaat uit een speciale lak op waterbasis, die absoluut onschadelijk is voor het milieu. Door de zwarte coating hoeft er ook geen olielaag verwijderd te worden, wat een snelle montage mogelijk maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.