bekeken: 1459 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Alliance Automotive Group Benelux lanceert Garageloket

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 7 april 2020, 14:10

Leestijd: < 1 minuut

Alliance Automotive Group Benelux (moederbedrijf van Staadegaard-TC, Dabeko en Brezan) lanceert de website Garageloket. Het platform biedt antwoord op specifieke vragen van autobedrijven over het coronavirus.

Klanten lezen er alles over het virus zelf, maar ook over maatregelen en steunregelingen vanuit de overheid. Voorzien is verder in een online vraagbaak waar klanten hun specifieke vraag kunnen stellen: specialisten in diverse vakgebieden van AAG Benelux zorgen voor de antwoorden.

Real-time updates

Op de website is de informatie gerangschikt in vijf onderwerpen: financieel, juridisch, personeel, marketing en overig. De afdeling Marketing van AAG Benelux coördineert de inhoud van de site en zorgt voor real-time updates zodra er nieuwe informatie beschikbaar komt. Ook zijn toepasselijke marketingmaterialen te downloaden, zoals posters en sociale-media-uitingen. De verzamelde informatie en downloads zijn vrij beschikbaar voor alle autobedrijven in Nederland. De hulp door specialisten is uitsluitend beschikbaar voor klanten van AAG Benelux.

Voldoende buffer

In een begeleidende videoboodschap verzekert ceo Cor Baltus dat AAG Benelux zijn kerntaak – het leveren van onderdelen – “uitstekend kan uitvoeren. Er zit voldoende buffer in de keten om u optimaal te kunnen bedienen. Onze servicegraad is niet anders dan in de afgelopen maanden.”

Tags: ,

Zeven nieuwe namen We Support…Vakgaragist Herman Dekkers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties