bekeken: 3570 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,66)

Alpha Tech naar AH Autoschade Herstel

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 juni 2012, 09:41

Leestijd: < 1 minuut

Ger van Kuijk van Alpha Tech Groep en Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel, hebben op 15 juni een samenwerkingscontract getekend. Hiermee treedt de groep uit Noord-Brabant toe tot het speciale partnershipprogramma. Het netwerk van AH in ons land telt nu 29 vestigingen.

“The Alwaysbemobile Company is sterk in marketing en op ICT-gebied. Als onderdeel daarvan kan AH Autoschade Herstel ons daarin goed bijstaan. Dat scheelt ons tijd die we kunnen gebruiken om te doen waar we goed in zijn; schades herstellen. Dat AH Autoschade Herstel ons ook bijstaat op het gebied van verkoop en promotie bij grote marktpartijen zijn belangrijke redenen voor ons om te kiezen voor aansluiting”, aldus Van Kuijk.

Alpha-tech is ontstaan uit een collectief van autobedrijven. Van Kuijk: “In 1998 is Alpha-tech opgericht door autobedrijven in de regio. We besloten de handen in een te slaan, omdat we individueel de toenemende vraag naar schadeherstel niet meer aan konden.”
De vestigingen die zich hebben aangesloten bij het netwerk van schadespecialisten zijn gevestigd in Alphen, Goirle, Ulvenhout, Gilze en Ulicoten.

Vorig jaar werd het 12,5 jaarbestaan van Alpha Tech gevierd. “Dat dit collectief al zijn 12,5 jarige verjaardag heeft gevierd laat zien dat er veel vakkennis, ervaring en doorzettingsvermogen in huis is. Dit werd ook bevestigd door de a-status die zij hebben verworven bij Schadegarant”, besluit AH-directeur Huis.

Tags: , , , ,

Van Noort verlaat Valeo voor…Ook Mazda sluit aan bij Supply…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties