bekeken: 545 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Ames Auto Casa opnieuw beste SEAT-dealer

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 23 januari 2020, 16:04

Leestijd: < 1 minuut

Ames Auto Casa is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste SEAT-dealer van Nederland. Het bedrijf oogstte de hoogste scores op het gebied van klanttevredenheid, deskundigheid en sales.

Directeur Leen de Koning nam de onderscheiding in ontvangst van Maarten Janssen, directeur SEAT Nederland. Begin 2015 ontving het Dordtse dealerbedrijf de onderscheiding ook al.

Het succes gedurende twee achtereenvolgende jaren is volgens De Koning gebaseerd op de inzet, motivatie en focus van de medewerkers. “Het waarborgen van de beste service is topsport, een prestatie die dagelijks moet worden geleverd. Succes hangt aan een zijden draadje; je moet proberen elke dag beter te zijn dan een ander.”

In het selectieproces toetst de importeur gedurende twaalf maanden op diverse criteria. Niet alleen verkoopaantallen voor auto’s, onderdelen en accessoires spelen een rol, maar ook zaken als klanttevredenheid sales & aftersales, marketing, klantgerichtheid, deskundigheid en de uitstraling van het dealerbedrijf.

Stichting MBO

Ames Auto Casa ontving behalve de titel ook een cheque ter waarde van vijfduizend euro. Het bedrijf schonk het bedrag direct aan Stichting MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen) in Dordrecht, waar het dealerbedrijf zich als partner aan verbonden heeft.

Vlnr: Rowin Laureij (Manager Ames Auto Casa), Mariska Wagner (Stichting MBO), Reinier de Koning (Manager VW/SEAT/Skoda), Kees van Netten (voorzitter MBO) en Paul Visser (service manager SEAT).

Tags:

Minister verplicht…Is het autobedrijf klaar voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties