bekeken: 3091 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

ANWB stopt tijdelijk met garagereviews

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 april 2018, 15:20

Leestijd: 1 minuut

De ANWB-site met klantenbeoordelingen van garages gaat op 15 april 2018 offline. De ANWB is niet tevreden met hoe de site op dit moment functioneert en gaat op zoek naar een alternatief.

“Wij beschouwen het absoluut als een taak van de ANWB om een overzicht te bieden van hoe klanten hun garage beoordelen”, licht woordvoerder Annelies Tichelaar toe. “Maar we zijn niet tevreden met de techniek achter de site. Je ziet dat het laden soms hapert. Daarbij kost het heel veel tijd en geld om die site te onderhouden. Daarom gaan we op zoek naar een alternatief.”

Of ANWB daarvoor in zee gaat met een andere softwareleverancier kan Tichelaar niet zeggen. ANWB heeft op Garagereviews klantbeoordelingen verzameld van ruim 16.000 garages in Nederland.

Nieuwe site

Onderdeel van de technische malheur is onder meer dat de beoordelingen van klanten momenteel niet te lezen zijn. Dat zou met een nieuwe site weer goed moeten gaan. De bestaande waarderingen gaan ook mee naar de nieuwe site. Tichelaar weet niet wanneer de nieuwe site in de lucht zal zijn. “Zo spoedig mogelijk.”

Tags: , ,

Autoverkopen Q1 hoogste in…‘Europa, pak…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Peter Pols: 14 april 2018 om 13:25

Dat zullen de leden van de ANWB niet op prijs stellen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties