fbpx
bekeken: 1209 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Arval verzorgt leaseproducten Hyundai NL

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 30 november 2018, 13:15

Leestijd: < 1 minuut

Hyundai Motor Nederland is een partnerschap aangegaan met Arval. Per direct verzorgt de leasemaatschappij uit Houten alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

In een toelichting wijst de merkimporteur op de veranderingen die mobiliteit doormaakt. Elektrisch rijden, private lease en autodelen maken meters. De groeiende vraag vertaalt zich volgens Hyundai in meer behoefte aan maatwerk, zowel van de autofabrikant als van de financiële dienstverlener. De overeenkomst met Arval moet in Nederland zorgen voor passende private lease- en operational lease-oplossingen.

Captive

“Arval heeft internationaal veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken’, stelt Ronald Dubbelman, managing director van Hyundai Motor Nederland. “Hyundai is het snelst groeiende automerk. Hyundai-klanten profiteren met dit partnerschap van goede en betaalbare leaseoplossingen, zowel zakelijk als privé. Bovendien heeft Arval een ecologische mindset.”

Foto: Dong Hwan Shin (president Hyundai Motor Nederland) en Liam Donnelly (managing director Arval) bekrachtigen het partnerschap.

 

Tags: , , , , , , ,

Bovag en bonden in principe…Fixico wint start-up award…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties