fbpx
bekeken: 1769 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

ASN Vermaire ook Tesla Erkend Hersteller

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 17 juli 2018, 15:09

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Service Vermaire voegt Tesla toe aan zijn lijstje voor Merk Erkend Schadeherstel, waar Renault, Nissan en Hyundai al op stonden. Met de jongste uitbreiding behoort het Haarlemse bedrijf nu tot de tien Tesla Erkende Schadeherstellers in Nederland.

“Het was de uitdaging voor dit jaar, Tesla Approved Bodyshop worden. Maar we hebben het voor elkaar” zegt Dennis Petrus, directeur bij Vermaire. Hij liet – op kosten van het bedrijf  – alle achttien schademonteurs de opleiding van Tesla volgen, in binnen- en buitenland (Verenigd Koninkrijk). Daarmee is het bedrijf nu binnen de ASN-formule de eerste met een officiële erkenning om complexe schade aan dit merk te herstellen. De grote schaal van het Vermaire-herstelteam moet eraan bijdragen dat Tesla-rijders een minimale wachttijd hebben. Bovendien kent het bedrijf als interne cultuur dat kennis en ervaring breed wordt gedeeld.

Protocollen

Daarmee is het bedrijf nu binnen de ASN-formule de eerste met een erkenning om complexe schade aan Tesla’s te herstellen. Elektrische auto’s zijn overigens geen onbekend werkterrein. de  de schademonteurs van Vermaire voldeden in 2015 aan NEN 9140, de norm voor veilig werken aan elektrische voertuigen. “We werken altijd met protocollen voor alle elektrische wagens. Zo wordt de werkplek voor elektrische wagens duidelijk zichtbaar afgezet, wordt gemeten of de wagen onder hoogspanning staat en gebruiken we speciaal geïsoleerd gereedschap om de wagen ‘stroomloos’ te zetten.”

Erkend gereedschap

De set speciale tools voor elektrische wagens wordt nu uitgebreid met Tesla erkend gereedschap. Ook volgen de herstellers de exacte instructies van het Tesla Body Repair Programma in combinatie met de uitlees- en ADAS-kalibratiesystemen.

Tags: , , , , ,

'Volledig autonome auto duurt…Daling voertuigdiefstal zet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties