bekeken: 758 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Athlon voegt e-Bike toe aan lease-app

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 18 september 2019, 14:52

Leestijd: < 1 minuut

De app Changemycar van Athlon biedt vanaf nu de mogelijkheid om een e-Bike toe te voegen. Leaserijders kunnen de combinatie iedere maand naar wens aanpassen.

De uitbreiding is een reactie op de veranderende klantvraag, aldus Niels van den Hoogen, commercieel directeur Athlon Nederland. “Changemycar blijkt voor werkgevers en zakelijke rijders een uitkomst en geeft een extra dimensie aan het traditionele leasen. Sinds de start in 2017 blijft het aantal gebruikers oplopen, wat genoeg ruimte geeft om te groeien. De toevoeging van de e-Bike is daarin de eerste stap.”

Medewerkers met een mobiliteitsbudget voor een leaseauto kunnen dit aanvullen met een e-Bike. Zo krijgen zij de toegang tot zowel een auto als een fiets. Wie na een tijdje geen fiets meer nodig heeft of het gehele budget wil gebruiken voor een auto, kan dit aanpassen in de app. Ook is het voor de werkgever mogelijk om de auto en e-Bike kosteloos in te leveren wanneer de medewerker uit dienst gaat. De gekozen e-Bike wordt geleverd door VanMoof.

Tags: ,

Filter Mann + Hummel tegen…Augustus slechte maand…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties