fbpx
bekeken: 1595 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Auto Brink uit Hoogeveen wordt Century

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 21 september 2018, 13:16

Leestijd: < 1 minuut

Auto Brink uit Hoogeveen wordt per 1 oktober overgenomen door Century Autogroep en gaat dan verder als Century Hoogeveen. Hierover hebben eigenaren Henk Brink en Erik Meems van Century overeenstemming bereikt.

De huidige Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens Service vestiging van Auto Brink gaat fungeren als service- en verkooppunt voor de merken Volkswagen, Seat, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Vorige maand nam Century reeds het Seat- en Škoda-dealerschap in Drenthe over van de Broekhuis Groep.

Veranderingen

Henk Brink, eigenaar van Auto Brink: “Erik en ik kennen elkaar al geruime tijd. De laatste jaren werken we al intensief samen met de verkoop van auto’s. Gezien de veranderingen in de automarkt en het feit dat Century al verkoop- en servicedealer is in het gebied voor diverse merken van Pon, hebben we geconcludeerd dat het slimmer is om deze overname te doen en verder te gaan onder de naam Century Hoogeveen.” Brink en zijn voltallige team blijven werkzaam voor Century. Henk Brink gaat de rol van vestigingsmanager vervullen.

Stroomversnelling

Volgens Erik Meems, directeur/eigenaar Century, heeft de recente overname van het Seat en Škoda-dealerschap in Drenthe de onderhandelingen in een stroomversnelling gebracht. “De overname is een hele mooie, logische uitbreiding. Ze versterkt onze positie in de regio, die we nu volledig kunnen afdekken voor alle Volkswagen groep-merken in zowel Groningen als Drenthe.” Century heeft per 1 oktober in Drenthe verkoop- en servicelocaties in Assen, Emmen en Hoogeveen.

Foto: Erik Meems van Century Autogroep en Henk Brink van Auto Brink bekrachtigen de overeenkomst.

Tags: , , , , , ,

Veel potentieel onbenut bij…Europa Garage Coevorden wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties