bekeken: 3234 x
Waardeer dit artikel:
637 votes, average: 2,73 out of 5637 votes, average: 2,73 out of 5637 votes, average: 2,73 out of 5637 votes, average: 2,73 out of 5637 votes, average: 2,73 out of 5
(2,73)
(Inloggen is vereist)

Autobedrijf Boks Ssangyong-dealer in Apeldoorn

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 oktober 2012, 14:04

Leestijd: 1 minuut

Ssangyong is sinds begin deze maand, door de dealeraanstelling van Autobedrijf Boks, officieel terug in de regio Apeldoorn. Met de benoeming opent het bedrijf ook een 4×4-centrum in hetzelfde pand.

De nieuwe dealer heeft de naam Ssangyong Apeldoorn meegekregen en is onderdeel van het autobedrijf van Boks. Carlos Leeflang, directeur van de nieuwe dealer: “Autobedrijf Boks heeft jarenlang ervaring als universeel automobielbedrijf. Het is een kroon op je werk als je naast die multimerkactiviteiten ook officieel dealer kunt worden. Ssangyong is een solide merk met moderne producten en een prima reputatie.”

Paul de Vries van Nieuweautokopen.nl is als voormalige dealer in Apeldoorn verheugd met de benoeming van Autobedrijf Boks: “Ik ben blij dat de Ssangyong-klanten die ik jarenlang met veel plezier heb bediend, weer in Apeldoorn terecht kunnen bij een goed automobielbedrijf.”

Tags: , , , , ,

Pirelli AA banden voor…Vredestein Leverancier van het…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties