fbpx
bekeken: 1801 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

Autobedrijf Kerketuinen start Profile Car & Tyreservice

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 december 2016, 09:28

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijf Roberts Kerketuinen heeft haar activiteiten uitgebreid met de formule Profile Car & Tyreservice. Hiermee komt het franchisenetwerk van de formule op 170 vestigingen in ons land en 47 in België.

Jerry van Gils, directeur Profile Car & Tyreservice Roberts Kerktuinen: “Het is een prachtige formule die zich naast het bandenspecialisme toelegt op onderhoud, apk en reparatie van alle automerken. Onder deze vlag kunnen we een veel breder publiek van dienst zijn. Onze vestiging is er klaar voor. We hebben geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en beschikken over alle middelen om een uitgebreid service- en dienstenpakket aan te bieden voor compleet auto-onderhoud, apk en aircoservice.”

Profile Car & Tyreservice wil in 2017 verder groeien in het aantal vestigingen waarvoor geïnteresseerden zich nog kunnen melden. “ Er is nog groeipotentie voor de formule”, aldus Niek Kraak, manager franchisenetwerk ontwikkeling bij Profile Nederland. “We willen een nog beter landelijk dekkend netwerk. Met name in de regio Utrecht, Amsterdam, Eindhoven maar ook andere plaatsen hebben we voldoende ruimte om verder te groeien.”

 

Tags: , ,

Radiuz werkt samen met…Van Klink: Uber is nieuw én…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties