bekeken: 3189 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autobinck neemt Fleet Support over

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 3 april 2018, 13:18

Leestijd: < 1 minuut

Autobinck Group maakt bekend dat het Fleet Support heeft overgenomen. Klanten en medewerkers zijn inmiddels op de hoogte gebracht. Ook Fleet Support’s mobiliteitsportal en mobiliteit-app Yor24 maakt deel uit van de transactie.

Het in Arnhem gevestigde Fleet Support is meer dan 25 jaar actief als specialist op het gebied van wagenparkbeheer. Er werken 45 mensen, die allemaal op hun plek blijven – inclusief algemeen directeur Eugène Krabbenborg.

Met de overeenkomst krijgt de dienstverlening van Autobinck op het gebied van zakelijke mobiliteit een verdere impuls. Medio 2016 werd Radiuz overgenomen, teneinde de divisie Smart Mobility een duw in de rug te geven. Het platform Yor24 sluit hier volgens Autobinck goed op aan. De onderneming beschikt daarnaast over Business Lease Group. Deze full service mobiliteitsprovider levert diensten op het gebied van leasing, financiering en fleet management. Tot de Smart Mobility-divisie van AutoBinck horen verder nog Moove (op telematica gebaseerde oplossingen voor fleets), Bynco (online retail & remarketing) en de deelnemingen in SnappCar en Zelfstroom.

Verduurzaming

Net als Autobinck signaleert Fleet Support dat werkgevers te maken hebben met een flexibiliserende arbeidsmarkt, veranderende wensen van medewerkers en de wens tot verduurzaming. Steeds vaker willen werknemers kiezen hoe ze naar het werk komen of klanten bezoeken en wat ze daaraan willen besteden. Als onderdeel van AutoBinck Smart Mobility is Radiuz actief met toegang verschaffen tot alle mogelijke vormen van mobiliteit en gerelateerde diensten. Het online platform Yor24 “is hieraan in hoge mate complementair”, stelt Autobinck. Mobiliteitsmanagers, HR-managers, financieel managers en medewerkers hebben via Yor24 permanent online toegang tot  gedetailleerde mobiliteitsinformatie. Werknemers kunnen er hun zakelijke mobiliteit plannen, registreren, declareren en budgetteren.

 

Tags: , , , , , , ,

Rally levert Opkikker 85.000…Osram en Continental richten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties