bekeken: 2775 x
Waardeer dit artikel:
554 votes, average: 2,64 out of 5554 votes, average: 2,64 out of 5554 votes, average: 2,64 out of 5554 votes, average: 2,64 out of 5554 votes, average: 2,64 out of 5
(2,64)
(Inloggen is vereist)

Autodata Nederland kiest voor VWE

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 17 oktober 2013, 11:58

Leestijd: 1 minuut

Autodata heeft gekozen voor VWE voertuiginformatie en -documentatie als nieuwe informatieleverancier. De keuze was overigens snel gemaakt, volgens Erik van den Heuvel, commercieel directeur van Autodata. “We waren al met VWE op verkenningstocht en door de beëindiging van de activiteiten van de Buitenhuis Groep, heeft de samenwerking met VWE een vlucht genomen. Doordat VWE als dataleverancier alles goed op orde heeft, was de switch voor Autodata snel geregeld.”

Overigens zijn er meer redenen voor de samenwerking tussen deze dienstverleners voor de autobranche. De aanvullende mogelijkheden, zoals informatieverrijking op basis van originele fabrieks- en onderhoudsinformatie, zijn zeer welkome nieuwe informatiebronnen voor de producten van Autodata. Ook VWE is gelukkig gestemd met deze samenwerking. “We zijn er trots op dat VWE een gerenommeerde dienstverlener als Autodata mag gaan voorzien van voertuiginformatie”, aldus Ton Vestering directeur VWE Groep.

Tags: ,

Peter Donkersloot exposeert…Portfolio Comma volledig…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties