fbpx
bekeken: 838 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Autoglasherstel Snijkers opent tweede vestiging

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 mei 2019, 11:53

Leestijd: < 1 minuut

Autoglasherstel Snijkers uit Susteren heeft een tweede vestiging geopend, in Venlo.

Eigenaar Jos Snijkers en zijn zoon Mitchel ontvingen het gevelbord voor de nieuwe vestiging uit handen van Stefan Clijnk, voorzitter van de vereniging 123RUIT.nl, waarin onafhankelijke autoruitspecialisten zich hebben verenigd.

Kalibreren

Snijkers is sinds 2002 actief als autoruitspecialist. Behalve de werkplaats in Susteren beschikt Snijkers ook over een mobiele service. Jos Snijkers vertelt: “Wij hebben al een groot aantal klanten in Venlo en omgeving. Om onze dienstverlening verder te verbeteren, hebben we de stap gemaakt naar een mooi nieuw pand in Venlo. Mede vanwege de snelle technologische ontwikkelingen zoals kalibreren van ADAS-systemen, welke moeten plaatsvinden onder geconditioneerde omstandigheden, is het simpelweg een vereiste om een eigen pand te hebben. Uiteraard blijven we ook de mobiele service aanbieden.”

Venlo

Voor Snijkers deed de mogelijkheid zich voor om zich in Venlo te vestigen toen een ander lid van 123ruit.nl in Venlo besloot zijn activiteiten te staken. Stefan Clijnk: “Zodoende zijn we in gesprek gegaan met Jos en Mitchel. Door de opening van de nieuwe vestiging heeft Snijkers het bestaande rayon overgenomen waarmee onze dienstverlening in de regio Noord-Limburg volledig op niveau is en blijft.”

Tags: , , , ,

Ponooc (Pon) in…Sinatec voegt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties