bekeken: 4007 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Automaat Touch maakt werkplaats efficiënter

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 september 2017, 15:45

Leestijd: < 1 minuut

CSW Software komt met een speciale versie voor de werkplaats van het garagesoftwarepakket Automaat. De naam: Automaat Touch. Het doel: meer efficiency.

Automaat is speciaal ontwikkeld voor onafhankelijke garages. Verschillende ontwikkelingen zorgen ervoor dat de marges hier in het gedrang komen. “Daar moesten we iets mee”, aldus Peter Kuijpers, commercieel directeur van CSW Software.

Werkbon

CSW ontwikkelde daarop een compacte versie van de Automaat-software, speciaal voor de werkplaats. Peter Kuijpers: “We weten allemaal dat er in de werkplaats nog wel een efficiencyslag te maken is. De werkbon ligt ergens, of een werkopdracht staat ergens op een briefje geschreven… Hoeveel makkelijker is het niet om dat allemaal in één keer in het systeem in te voeren? Het is ook niet meer zoeken wie er met welke auto bezig is. In de software wijs je één monteur aan voor een auto.”

Automaat Touch draait op tablet, laptop of pc. Het is daarbij niet noodzakelijk voor elke monteur om zijn eigen apparaat te bedienen. Peter Kuijpers: “Dat blijft de keuze van de garagehouder.”

Sales

Ook de occasionverkoop in het onafhankelijke autobedrijf staat onder druk. Later dit jaar komt er een vernieuwde versie van Automaat. Daarmee maakt CSW het ook voor de salesafdeling mogelijk om nog wat efficiënter te werken.

Tags: , , , ,

Eenvoudige diagnose Delphi aan…Nederlandse zonnecelauto komt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties