bekeken: 642 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Automechanika toont toekomst werkplaats

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 februari 2020, 14:34

Leestijd: 1 minuut

In samenwerking met het Institute for the Automotive Industry (IfA) verzorgt Automechanika Frankfurt op de komende beurs een reeks praktische workshops. Daarmee wil de organisatie inspelen op oprukkende digitalisering en nieuwe voertuigontwikkelingen.

De activiteiten in de Festhalle zijn gebundeld onder de noemer Future Mobility Workshop 4.0. De focus ligt op technologie, procesessen en businessmodellen waarmee automotive professionals in de nabije toekomst te maken krijgen. “Werkplaatsen en autodealers zien zich geconfronteerd met een grote mate van onzekerheid”, zegt de organisatie. “De mogelijkheden om nieuwe techniek en diensten vooraf te testen en proberen zijn vaak beperkt. Vandaar deze vitrine, trainingscentrum en testlaboratorium in één.”

Training

Aan bod komen tal van aftersalesgerichte thema’s, zoals technische problemen vaststellen, afspraken organiseren, alternatieve mobiliteit, voertuigaanname, diagnose, onderdelen bestellen, facturatie. Regelmatige training van deze en andere dagelijkse bezigheden is volgens de beursorganisatie essentieel om ‘in business’ te blijven. De kennissessies van de Future Mobility Workshop zijn overigens in het Duits of Engels. Automechanika Frankfurt 2020 vindt plaats van 8 t/m 12 september.

Tags: ,

Dalende autoproductie raakt…Congres schadeherstel in teken…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties