fbpx
bekeken: 555 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Automotive Carrièredag ditmaal digitaal

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 oktober 2020, 15:27

Leestijd: < 1 minuut

Ook dit jaar vindt de Automotive Carrièredag plaats, maar voor het eerst gebeurt dat volledig digitaal. De twintig online infosessies zijn donderdag 15 oktober gelijkelijk verdeeld over de locaties Helmond (Automotive Campus) en Arnhem (HAN).

In beide steden zijn op de hogeschoolterreinen studio’s gebouwd waar bedrijven zich presenteren via een livestream. Vanachter hun scherm kunnen zo’n 1200 studenten van de hogescholen Arnhem-Nijmegen, Rotterdam en Fontys zich geheel coronaproof laten informeren over stage-/afstudeer- en carrièremogelijkheden. Elke student krijgt de Digitale Carrièregids (pdf) met de deelnemende bedrijven. De carrièredag (8.45 tot 17.00 uur) is opgesplitst in drie elementen:

  • Digitale Carrièregids met alle bedrijven die meedoen
  • Bedrijfspresentaties via een livestream
  • Digitale Match & Meet-sessies, 1-op-1 sessies studenten en bedrijven

Vooraf zijn studenten op basis van hun keuze, interesse, opleiding, opleidingsjaar en specialisatie, gekoppeld aan bedrijven. Tijdens de één-op-één-sessies kunnen studenten een beter beeld krijgen van hun toekomst binnen het desbetreffende bedrijf (denk aan mogelijkheden voor stage, afstudeeropdrachten of zelf vacatures voor een junior-functie).

Tags: , , , , ,

Verliezen TomTom lopen opGebruikte banden zijn goede…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties