fbpx
bekeken: 1295 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,75)

Automotive Correct is weer Bosch Car Service

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 oktober 2020, 12:16

Leestijd: < 1 minuut

Anderhalf jaar nadat de vorige eigenaar Jaap Hoogeveen zijn bedrijf had gesloten heeft Sharif Girgis, tevens mede-eigenaar van Carwash Correct in Oosterwolde, Automotive Correct in Smilde nieuw leven ingeblazen.

Rijpma Automaterialen heeft de nieuwe eigenaar er daarbij van weten te overtuigen om net als Jaap Hoogeveen te kiezen voor het Bosch Car Service garageconcept. Ado Cemalovic, bedrijfsleider van Rijpma Automaterialen: “Wij zijn Full Fource Partner en bedienen ook alle andere formules, zoals Vakgarage en James, en Sharif heeft wel even getwijfeld, maar heeft toch besloten om Bosch Car Service te worden.”

Leasemarkt

Gevraagd naar zijn keuze voor Bosch Car Service zegt Sharif Girgis: “Ik vind Bosch Car Service toch de mooiste formule. Bosch is een vertrouwd merk, staat voor zekerheid. Ook nieuwe auto’s kunnen we onderhouden, met behoud van garantie. En de formule heeft aansluiting bij alle leasemaatschappijen, dus kunnen we ook alle leaseauto’s onderhouden. In mijn ogen heeft lease toch de toekomst. Steeds minder mensen zullen zelf een auto kopen.”

Universeel

Het vroegere Automotive Correct was Volvo- en Saab-specialist. Dat specialisme keert onder het bewind van Sharif Girgis niet terug in het bedrijf. “Het is een echt, 100 procent universeel garagebedrijf, waar we alle merken kunnen onderhouden. Op termijn gaan we ook de occasionverkoop uitbreiden. We hebben nu nog maar één occasion staan, maar dat worden er meer. En we zoeken gericht voor klanten die een zoekopdracht bij ons plaatsen.”

Gebruikte banden zijn goede…Blue Corner levert laadpalen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Jan Wals: 15 oktober 2020 om 16:59

Bosch Car Service — >> Gewoon logisch

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties