bekeken: 5173 x
Waardeer dit artikel:
150 votes, average: 2,51 out of 5150 votes, average: 2,51 out of 5150 votes, average: 2,51 out of 5150 votes, average: 2,51 out of 5150 votes, average: 2,51 out of 5
(2,51)
(Inloggen is vereist)

Autoniveau diagnose op afstand bij Koskamp

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 november 2016, 09:28

Leestijd: < 1 minuut

Opleidings- en trainingsbedrijf Autoniveau voegt vanaf 1 november 2016 een nieuwe dienst toe voor autobedrijven. Het is een aanvulling op het huidige pakket van trainingen (technisch, commercieel en bedrijfsvoering), de helpdesk en hulp bij diagnose op locatie. De primeur was gisteravond voor Koskamp.

De nieuwe dienst verbindt de auto in de werkplaats met het Autoniveau Servicecenter via internet. Daardoor kunnen autobedrijven geholpen worden indien zij er met hun eigen testapparatuur niet uitkomen, zonder dat de auto de werkplaats uit hoeft. Dat bespaart hen tijd en geld.

Autoniveau Remote Diagnostics maakt het bijvoorbeeld mogelijk om op afstand sleutels te programmeren, trekhaken te configureren, verstuivers te coderen en een service-intervalreset uit te voeren. Door de toename van nieuwe technieken inclusief telematica worden de problemen en de bijbehorende oplossingen bij het moderne wagenpark steeds complexer. Dankzij de extra dienst kan, zo schat Autoniveau in, een bedrijf met moderne uitleesapparatuur in combinatie met de juiste opleidingen 90 tot 95 procent van de problemen in eigen werkplaats oplossen. Afhankelijk van de storing rekent Autoniveau een bedrag per geleverde dienst. 

Preiew

In het Koskamp trainingscentrum in Nijmegen vond gisteren onder leiding van Ruud Beukers, mede-eigenaar van Autoniveau, de eerste introductieavond plaats voor autobedrijven. Afgelopen week heeft een klein aantal klanten van Koskamp een preview gehad. Zo’n tachtig procent besloot te starten met de nieuwe dienst. Komende weken staan nog introducties gepland bij Koskamp in Steenwijk (9 november), Zutphen (17 november), Assen (21 november) en Den Ham (24 november). Remote Diagnostics is vanaf heden te bestellen via Autoniveau.nl.

Tags: , , , ,

Minder schadecalculaties dan…Lancering nieuwe app: James…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties