bekeken: 746 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autoniveau en Innovam starten Edge Mobility

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 16 september 2019, 14:29

Leestijd: 1 minuut

Autoniveau en Innovam introduceren Edge Mobility, een nieuw landelijk netwerk van autobedrijven gespecialiseerd in elektrisch rijden en een “keurmerk” voor de automotive branche.

Beide partners wijzen op de snelle opeenvolging van ontwikkelingen rondom elektrisch rijden. “Hierdoor staat de toekomst van veel autobedrijven op het spel. Voor medewerkers is aanvullende kennis, nieuwe vaardigheden, specifieke tools in de werkplaats en ondersteuning nodig om klanten te kunnen blijven bedienen.”

Ruud Beukers is directeur en mede-oprichter. “Voor een steeds grotere groep ondernemers zijn de ontwikkelingen amper bij te houden. Voor ze het weten zijn ze niet meer aangesloten bij klantvragen en kunnen hun autotechnici een storing niet meer diagnosticeren en verhelpen. Specialisten van Edge Mobility kunnen klanten optimaal adviseren, weten deze klanten aan zich te binden en kunnen nieuwe commerciële kansen gaan benutten.”

Kenniscentrum

Volgens Innovam-directeur Leo Fransen is in de mobiliteitsmarkt behoefte aan meer kennis rondom nieuwe concepten en nieuwe technologieën. “Denk daarbij aan elektrificatie, ADAS, V2X en OTA. Om deze kennis snel en goed in de markt te zetten, bieden we met Edge Mobility specifieke opleidingen, trainingen en certificeringen. Het is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum voor autodealers en onafhankelijke autobedrijven met een blik op de toekomst.”

Tags: , , , ,

Gerbrich Heimel salesmanager…Fource: drie jaar garantie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties