fbpx
bekeken: 772 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Autoniveau verzorgt helpdesk Bovag Schade

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 februari 2020, 13:04

Leestijd: < 1 minuut

De technische helpdesk voor Bovag Schadebedrijven is met ingang van 1 februari ondergebracht bij Autoniveau.

De helpdesk is actief sinds eind 2017 en werd voorheen verzorgd door Innovam. Bovag zag echter mogelijkheden om de dienstverlening te verbeteren. “Een breder aanbod van diensten, continue bezetting en professionalisering”, aldus branchemanager Frank Ruygrok.

“Autoniveau heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van autobedrijven met technische informatie. Dit is één van hun kernactiviteiten. De auto- en ruitschadeherstellers zijn voor hen weliswaar een nieuwe doelgroep, maar de afgelopen periode hebben we gewerkt aan een goede overdracht en enkele medewerkers van het eerste uur blijven betrokken. De kennis en expertise over Bovag-bedrijven is dus geborgd.”

Zelfstandig

Uitgangspunt voor de helpdesk is dat bedrijven uiteindelijk zelfstandig de juiste informatie boven water moeten kunnen krijgen. Ruygrok: “Daarnaast gaan we samen een aantal trainingen voor schadeherstellers ontwikkelen over het gebruik van originele fabrikantendata.”

Ook werken Bovag en Autoniveau aan een uitbreiding van de dienstverlening. Ruygrok: “We kijken naar oplossingen op het gebied van remote diagnostics. Denk aan het coderen van een accu, het inleren van sleutels of een trekhaak configureren, maar ook aan oplossingen voor Pass-Thru, het op afstand downloaden van software-updates. Ook schadeherstelbedrijven krijgen daar de komende jaren vaker mee te maken. Door de samenwerking met Autoniveau zorgt Bovag dat de ondersteuning daarvoor in huis is.”

Overlander importeur Jollift…Kavo: ook schokdempers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties