fbpx
bekeken: 1488 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,64)

Autoprof Gorinchem trekt 12.592 bezoekers

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 februari 2017, 12:42

Leestijd: < 1 minuut

De beursorganisatie van Autoprof Gorinchem meldt deze week 12.592 bezoekers te hebben gehad: 3.555 op dinsdag, 4.955 op woensdag en 4.082 op donderdag. Organisator Vincent Bilanovic spreekt van “een geslaagde beurs, met een enthousiaste sfeer.”

Aanvankelijk werd gerapporteerd dat de eerste dag 3355 belangstellenden had getrokken. Dat cijfer is nadien met tweehonderd naar boven bijgesteld. “In de oorspronkelijke telling is die dag als gevolg van een storing een deel van de bezoekers niet meegenomen.” Hoewel de gemiddelde verblijfsduur lastig te meten is, zag volgens Bilaovic “iedereen dat het langer drukker was op de beursvloer.” Dat kwam volgens hem mede door het demoplein en de schadeherstelstraat.

Er werden in de Evenementenhal de nodige orders geschreven en warme leads genoteerd. Om die reden boekte het voor de eerste keer deelnemende Toya, een Poolse internationale leverancier van handgereedschappen en powertools, ter plekke een stand voor editie 2018. Exposanten als Snap-On, montagebedrijf Schreurs en Kentekenloket (eigendom van Brezan) rapporteerden eveneens ruim behaalde doelstellingen. Alles bij elkaar etaleerden op de beurs zo’n 190 bedrijven hun producten en diensten. Veelal konden bezoekers daar via demonstraties op een actieve manier mee kennismaken – waarop de organisatie ook sterk had aangedrongen.

Overigens trok de beurs in de voorbije jaren beduidend meer publiek: 15.516 bezoekers in 2014 en 15.669 vorig jaar. De eerstvolgende editie van Autoprof is op 17, 18 en 19 oktober, dan weer in de Evenementenhal Hardenberg.

Tags: , , , ,

Vredestein neemt regie…Aparte vacaturebank schade en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties