bekeken: 640 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autopromotec verschuift naar 2022

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 juli 2020, 13:56

Leestijd: < 1 minuut

De Italiaanse equipmentbeurs Autopromotec wordt voor de tweede keer op rij een jaar verschoven. Na eerst geagendeerd te zijn voor mei 2021 gaat het branche-evenement nu nóg twaalf maanden later plaatsvinden: 25 t/m 28 mei 2022.

Het besluit is volgens een mededeling van de organisatie genomen na “intensieve analyse van de internationale, economische en gezondheidssituatie.” Covid-19 blijft de partijen die zich bezig houden met grote vakbeurzen parten spelen. Het is volgens Autopromotec-directeur Servadei gezien de wisselende virusberichten op dit moment onmogelijk en onverantwoord om een grootschalig, internationaal brancheplatform op te bouwen.

Kosten

Autopromotec is goed voor zo’n 1.700 deelnemende bedrijven, waarvan 43 procent uit het buitenland afkomstig is (cijfers 2019). De verplaatsing naar 2022 is vanuit zakelijk standpunt goed te verdedigen, vindt de organisatie. Vele analisten zien 2022 als het jaar van de financieel-economische wederopstanding. Het biedt exposanten een betere mogelijkheid om hun kosten voor een stand, bemensing en overnachting terug te verdienen. Het tweejaarlijkse ritme van Autopromotec betekent dat na editie-2022 voortaan elke uitvoering zal plaatsvinden in de even jaren.

Digitaal

Volgens Servadei is het aantal voorinschrijvingen van deelnemers op dit moment van gelijk niveau als bij vorige afleveringen. Om de internationale equipmentsector in de tussentijd te ondersteunen, werkt Autopromotec aan een nader in te vullen “digitaal project”, dat in mei 2021 live moet gaan.

Eén naam voor alle…Bovag: slechts 350.000 nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties