bekeken: 632 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Autosalon Genève afgelast door coronavirus

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 februari 2020, 13:26

Leestijd: 1 minuut

De opmars van het coronavirus is voor de Zwitserse federale gezondheidsorganisatie aanleiding een streep te zetten door de Autosalon van Genève. Die zou op 5 maart zijn deuren voor het publiek openen.

Alle veiligheidsmaatregelen ten spijt heeft de regering besloten tot afgelasting. Eerder deze week hield organisator Palexpo nog vol dat van zo’n maatregel geen sprake zou zijn. Her en der wekte dat verbazing, aangezien andere grote evenementen (Mobile World Congress in Barcelona, Beijing Auto Show) wel werden geschrapt. Vanochtend besloten de Zwitserse autoriteiten echter dat er zeker tot 15 maart (slotdag van de salon) geen evenementen zijn toegestaan met meer dan duizend mensen. Gehoopt wordt dat de maatregel bijdraagt aan de gezondheid van de bevolking.

Ontmanteling

De organisatie van Autosalon Genève reageert met begrip. “We betreuren de situatie, maar de gezondheid van onze deelnemers is prioriteit nummer 1. Dit is overmacht en een groot verlies voor de fabrikanten, die zwaar geïnvesteerd hebben in hun aanwezigheid op de beurs. Niettemin zijn we ervan overtuigd dat iedereen dit besluit begrijpt.” De komende dagen zullen in het teken staan van de ontmanteling van de stands en zalen. De financiële gevolgen zijn onderwerp van gesprek in de komende weken. Bezoekers die al een ticket hadden gekocht krijgen hun geld terug.

Tags: ,

All-seasonband Goodyear met…Koudemiddel: elke gram telt
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties