bekeken: 1631 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,57)

Autoschade Herstel Groep ook op de Veluwe

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 september 2016, 10:23

Leestijd: < 1 minuut

Met de aansluiting van Henk de Groot Autoschadeherstel uit Beekbergen breidt AHG haar landelijk netwerk uit met een vestiging op de Veluwe. Daarmee komt de formule op vijftig vestigingen.

Henk de Groot Autoschadeherstel werd opgericht in 2006. Er werken vijf mensen in het bedrijf, dat een vloeroppervlak van zeshonderd vierkante meter omvat.

Oprichter/eigenaar Henk de Groot (rechts op de foto, naast AHG-directeur Guus van Dreven) denkt door de aansluiting verder te kunnen professionaliseren. “Ook in het kader van toekomstige bedrijfsopvolging is het goed naar de lange termijn te kijken. Onder andere met het label Easy2Fix (reparatieformule voor krasjes en deukjes, red.) laat Autoschade Herstel Groep zien voorop te lopen bij nieuwe ontwikkelingen. Zij was hiermee de eerste keten die aan online marketing voor schadeherstel deed.”

Autoschade Herstel Groep hantert geen concreet aantal vestigingen als doelstelling. Bij de werving is ‘landelijke dekking’ het belangrijkste criterium. Ook wordt bij de invulling van het netwerk waar mogelijk rekening gehouden met de vraag van opdrachtgevers.

 

Tags: ,

Drukbezochte opening elfde…Autec-VLT richt werkplaats…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties