bekeken: 946 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Autoschade Herstel Posthouwer bij Fleetrepair

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 30 augustus 2018, 10:48

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Herstel Posthouwer heeft zich aangesloten bij Fleetrepair, het landelijke netwerk van truckschadespecialisten. Met de stap wil het Utrechtse bedrijf zich nadrukkelijker richten op grote landelijke opdrachtgevers.

Voor herstelwerk aan personenauto’s maakte Posthouwer al deel uit van de landelijke keten Autoschade Herstel Groep. Men wenst zich echter daarnaast nog te profileren bij fleetowners, leasemaatschappijen, verzekeraars en eigen rijders. Als nieuwe partner van de landelijke aanbieder van truckschadeherstel en -spuitwerk gaat Posthouwer ook werken met Albatros, het schadebehandelingssysteem van Fleetrepair.

Familiebedrijf

Autoschade Herstel Posthouwer in Utrecht is een familiebedrijf, opgericht in 1970 door Klaris Posthouwer. In 2017 nam zijn zoon Jeffrey de zaak over. Op jaarbasis worden zo’n vijftienhonderd (vracht)auto’s hersteld. Onderdeel van het bedrijf is Posthouwer Specials BV, dat zich bezig houdt met speciaal spuitwerk, voertuigaanpassingen en autobelettering.

Het netwerk van Fleetrepair omvat 22 truckschadespecialisten. Zij werken met een schademanagementprogramma dat is gericht op het terugdringen van het aantal schades en besparing van kosten.

Tags: , , , , , ,

Focwa Specialisten gaan op in…Gaspedaal.nl: hogere zoekprijs…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties