fbpx
bekeken: 457 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Autoschade Nieuwenhuis treedt toe tot AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 30 oktober 2020, 10:25

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Nieuwenhuis in Westerbork treedt per 1 november 2020 toe tot de Autoschade Herstel Groep (AHG).

Het bedrijf, in 1996 opgericht door Sander Nieuwenhuis, is gecertificeerd conform de hoogste branchenorm en repareert zowel cosmetische als complexe schades. Daarnaast wordt lesautoverhuur aan rijscholen aangeboden.

Dicht bij de klant

Sander Nieuwenhuis over de aansluiting: “De meerwaarde van AHG zit voor ons in landelijke en regionale marketing en centraal werkaanbod. Op het gebied van automatisering komt AHG met nieuwe oplossingen waarbij AHG de markt ver vooruit is. Maar wij blijven het belangrijk vinden om dicht bij de klant te staan, en de ondernemersvrijheid die AHG ons biedt is daar voorwaardelijk voor.”

Rendement

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Nieuwenhuis sluiten wij een ondernemer aan die zich verdiept heeft in de schadebranche en met AHG kiest voor een aanpak die zowel opdrachtgevers als zijn bedrijf rendement biedt. Nieuwenhuis is met de toekomst bezig en wil zijn bedrijf verder ontwikkelen. AHG ondersteunt hem daar graag bij. Voor AHG is Nieuwenhuis een mooie aanvulling in de regio Noord-Nederland.”

Column Jos Veldhuisen: Ten…Aangepaste Autec Equipment…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties