bekeken: 741 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Autoschade Roks sluit zich aan bij AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 14 november 2018, 16:08

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Roks uit het West-Brabantse Hoeven heeft zich aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep (AHG) en heet voortaan Autoschade Herstel Roks Hoeven.

Het bedrijf is al meer dan vijftig jaar actief in schadeherstel en werd in 1997 overgenomen door de huidige directeur Marc van Geel. “Wij willen klanten een one-stop-shop bieden voor totale ontzorging op het gebied van schade”, aldus Van Geel. “Door aansluiting bij AHG blijf ik zelfstandig ondernemer, maar profiteer ik wel van de kracht en voordelen van de groep, zoals het inkoopvoordeel, centrale opdrachtgevers, lokale en regionale marktbewerking.”

Kwaliteit

De werkplaats is voorzien van moderne apparatuur en uitgerust met onder andere twee spuitcabines, diverse bruggen, een richtbank en voorbewerkingszones. Dankzij de inpandige wasplaats worden herstelde auto’s weer volledig schoon afgeleverd. Naast het schadeherstelbedrijf beschikt Van Geel ook over een autobedrijf en een verhuurbedrijf. Uiteraard is Guus van Dreven als directeur van AHG ingenomen met de aansluiting van een dergelijk modern en veelzijdig schadeherstelbedrijf. “De focus van Autoschade Herstel Roks Hoeven op klanttevredenheid, het hoogste kwaliteitsniveau en duurzaamheid sluit naadloos aan bij de visie en waarden van AHG.”

Tags: , ,

Van Mossel neemt 50% belang in…Canadese private equity-groep…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties