bekeken: 1250 x
Waardeer dit artikel:
37 votes, average: 2,85 out of 537 votes, average: 2,85 out of 537 votes, average: 2,85 out of 537 votes, average: 2,85 out of 537 votes, average: 2,85 out of 5
(2,85)
(Inloggen is vereist)

Autoschadeteam sterker door overname Care Middelburg

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 februari 2017, 08:03

Leestijd: 1 minuut

Door de overname van Care in Middelburg heeft Autoschadeteam in Zuidwest-Nederland het aantal vestigingen uitgebreid tot veertien in totaal. Care Autoschade Middelburg heet nu Autoschadeteam Middelburg en is aangesloten bij Schadenet.

Door de overname heeft het bedrijf een stevige positie in Zeeland en naar eigen zeggen een optimale bereikbaarheid voor de klanten. De komende periode zal worden gebruikt om bedrijfsactiviteiten samen te voegen en te structureren. Op dit moment wordt het pand al van binnen gemoderniseerd volgens de laatste technieken.

De vestiging in Middelburg is een allround schadeherstelbedrijf voor regulier herstelwerk, maar ook voor uitdeuken zonder spuiten, spotrepair, ruitherstel en vervanging, kunststofreparatie, bekleding en herstel van campers en caravans.

Begin dit jaar werd Care Autoschade overgenomen door Schadenet, Diverse krachtige schadeondernemers (waaronder Möller in Rotterdam) maar ook grote franchisepartijen zoals Van Mossel en Reco Autoschade namen Care-vestigingen over, die ze zullen voortzetten onder het Schadenetlabel. Van de 49 vestigingen zullen er waarschijnlijk zo’n 22 tot 23 doorgaan.

Tags: , , ,

3355 bezoekers op eerste dag…Boete van 68 miljoen voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties