bekeken: 536 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

AutoTechnica verschuift naar mei 2021

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 juli 2020, 16:47

Leestijd: < 1 minuut

Opnieuw worden de Belgische vakbeurzen AutoTechnica en Service Station & Car Wash verschoven: eerst van begin april naar begin oktober 2020, nu naar begin mei 2021. Dat laat de organisatie weten.

Ze wijst naar de overheid, die tot op de dag van vandaag “géén enkele zekerheid” biedt of een (vak)beurs in oktober 2020 zou mogen doorgaan en/of in welke omstandigheden. Gezien de grote onzekerheid over de risico’s en te nemen maatregels is het onverstandig om een evenement voor bijna 450 exposanten op te zetten, schrijft Klaus Van Cauwenberghe namens organiserend bureau I-One. Evenmin is zo’n drukke meerdaagse bijeenkomst ideaal voor de bezoekers.

Meerwaarde

Begin maart besloot de organisatie al om de beurs, toen nog gepland voor begin april, te verplaatsen naar het najaar. Maar ook deze extra zes maanden pauze bieden onvoldoende soelaas, blijkt nu. “De bestaansreden van AutoTechnica & Service Station & Car Wash is om voor deelnemers én bezoekers een informatieplatform te zijn mét een meerwaarde voor beide partijen.” Die ambitie kan in deze omstandigheden niet worden waargemaakt. Na ruim overleg met deelnemers én bezoekers is daarom beslist dat het voor de gehele sector verstandig is om de twintigste editie uit te stellen. De exposanten ontvangen in de loop van volgende week een informatiedocument met antwoorden op de meest gestelde vragen. Intussen zal met een overlegcomité van exposanten verder geanalyseerd worden over hoe en waar het beursconcept bij te sturen, conform wensen van deelnemers, bezoekers of nieuwe marktomstandigheden.

Gisteren werd bekend dat ook equipmentbeurs Autopromotec verschuift.

Tags: ,

Koortsachtig overleg bij…VACO Coronamonitor 7: hoogste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties