fbpx
bekeken: 1778 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,49)

Autovak nieuwe stijl

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 december 2016, 14:10

Leestijd: < 1 minuut

Op woensdag 30 november werd de veertigste, tevens laatste ledenvergadering van afdeling Autovak gehouden. Niet dat de afdeling is opgeheven, maar ze heeft een nieuwe naam en structuur gekregen. Er zijn nu drie secties: RAI Aftermarket, RAI Equipment en RAI Automotive Industry.

Martijn van Eikenhorst is manager van de sectie Equipment, Motoren en Scooter; Jeroen van de Braak stuurt de secties Aftermarket en Industrie aan. Hij zegt dat er voor de leden goede argumenten waren om de structuur en naam van ‘hun club’ te vernieuwen. “Waar vele succesvolle jaren lang de eigen tentoonstelling Autovak functioneerde als centrale ledenbinding, is nu duidelijk dat deze tijd achter ons ligt.” Want ondanks de goede herinneringen die de nationale vakbeurs Autovak bij velen oproept, zijn het vandaag de dag de Europese koepelorganisaties die deze rol van verbinding invullen.

In samenhang met de nieuwe ledenstructuur van RAI Vereniging functioneren de drie secties direct onder de paraplu van RAI Vereniging, met een eigen bestuur en strategische agenda. Om dit moment te markeren en de eigen rijke historie vast te leggen, wordt op 14 december het boek ‘40 jaar Autovak’ gepresenteerd. Dat gebeurt tijdens het 5e Nationaal Aftersalescongres in Bunnik. Het eerste exemplaar is voor Frans van Heck.

Tags: , ,

AOX hoogste sinds begin 2014Pop-up store Audi in Utrecht
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties