fbpx
bekeken: 6399 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

AVN Remarketing breidt team uit

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 19 november 2019, 15:44

Leestijd: < 1 minuut

Leverancier van inspectie- en veilingapplicaties AVN Remarketing heeft onlangs het team versterkt met de komst van Vanessa Baumbach en Antoine Horsten.

“We zijn hartstikke blij met hun komst”, aldus AVN-directeur Wierd Meijering. “AVN groeit momenteel hard. Met Vanessa Baumbach en Antoine Horsten zijn we in staat om deze groei in goede banen te leiden en onze klanten optimaal te kunnen blijven bedienen.”

Ervaring

Vanessa Baumbach gaat zich in haar functie van proces- en officemanager richten op het optimaliseren van de bestaande applicaties en de bijbehorende processen. Baumbach werkte eerder voor VWE, SGL, UnameIT en ICLH/Van Mossel.

Antoine Horsten wordt als implementatiemanager verantwoordelijk voor de implementatie van de applicaties bij klanten. Horsten werkte eerder bij Defensie, Van Mossel, Oostendorp Autolease en Iveco Schouten.

Autozelfscan

“Met een uitgebreide portfolio aan oplossingen voor leasemaatschappijen, importeurs, verhuurders en fleetowners is het van belang steeds verder door te ontwikkelen”, aldus Meijering. “Vrijwel ieder bedrijf heeft een specifieke vraag. Zo heeft onze applicatie Autozelfscan inmiddels veel extra toepassingen, bijvoorbeeld voor bedrijven die de staat van een voertuig na elke rit willen monitoren. Met Baumbach en Horsten in de geledingen zijn we nog beter in staat om onze applicaties verder te ontwikkelen en aan dit soort marktvragen te voldoen.”

Tags: ,

EU-registraties -0,7 procent…RDW voegt uitstoot toe aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties