bekeken: 3499 x
Waardeer dit artikel:
419 votes, average: 2,57 out of 5419 votes, average: 2,57 out of 5419 votes, average: 2,57 out of 5419 votes, average: 2,57 out of 5419 votes, average: 2,57 out of 5
(2,57)
(Inloggen is vereist)

Bachaus en Rijpma kiezen voor Vrooam en Fource

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 maart 2015, 09:13

Leestijd: 1 minuut

Automaterialengrossier Bachaus Automotive uit Landgraaf, en Rijpma Automaterialen uit Roden, zijn als aspirantlid toegetreden tot het grossiersnetwerk Vrooam. Bachaus was tot voor kort aangesloten bij de grossiersgroep Group Auto Nederland.

Zowel Bachaus als Rijpma hebben tegelijkertijd een leveranciersafspraak met onderdelendistributeur Fource (LKQ Sator) gemaakt. Verder hebben zij zich verplicht om zich in te zetten voor de diverse werkplaatsconcepten die Vrooam ondersteunt, waaronder de marketingformule AutoProfijt.

Bram Teun Koskamp, voorzitter van Vrooam: “Twee mooie nieuwe leden voor ons Vrooam-netwerk. Wij zijn er van overtuigd dat we met deze twee ondernemers ons samenwerkingsverband verder versterken. Dat beide bedrijven kiezen voor Vroaam en Fource, betekent dat zij vertrouwen hebben in de strategie die wij en onze partners hebben uitgestippeld om in de veranderende markt toch groei te kunnen realiseren.”

Tags: , , , ,

Chinezen nemen bandenicoon…Ford verder met Microsoft
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties