bekeken: 1473 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,74)

Bas Wibier gaat Autopoint International leiden

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 maart 2017, 09:00

Leestijd: < 1 minuut

Bas Wibier is op 1 maart bij Autobinck Group in dienst getreden als algemeen directeur van Autopoint International, dat zich richt de internationale business-to-business in- en verkoop van voertuigen.

Bas Wibier was tot voor kort algemeen directeur bij Hyundai Motor Nederland. Over zijn nieuwe functie vertelt hij: “Dit is voor mij de juiste uitdaging op het juiste moment. De autowereld verandert steeds sneller. Eén van de nieuwe uitdagers in het veld is AutoPoint International.”

Beste inkoopcondities

Over zijn opdracht bij Autopoint zegt hij: “We zien voor onszelf een rol als supplier voor zakelijke afnemers in heel Europa, zoals fleetowners en leasemaatschappijen. We matchen vraag en aanbod. Omdat we merkonafhankelijk zijn, richten we ons op het verkrijgen van de beste inkoopcondities. De distributie van auto’s wordt steeds pluriformer, waarbij de traditionele benadering steeds meer afbrokkelt en ruimte biedt voor ondernemende partijen die nieuwe initiatieven faciliteren.” 

Bynco

Autopoint is ook inkooppartner voor verschillende Autobinck-dochters, zoals Business Lease en de start-up Bynco, de webwinkel voor occasions die onlangs is gelanceerd. Klanten kunnen via Bynco volledig online een occasion kiezen en kopen, waarna Bynco de auto thuis aflevert. 

Tags: , , ,

Hefra verhuist naar nieuw…Kees van den Berg nieuwe…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties