fbpx
bekeken: 7487 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

BCA organiseert Seat-veilingen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 augustus 2010, 15:35

Leestijd: < 1 minuut

In samenwerking met Seat-importeur Pon Car organiseert BCA Autoveiling een drietal exclusieve online veilingen voor merkdealers van Seat. In september en oktober kunnen Seat-dealers via internet hieraan deelnemen. Desgewenst kunnen zij ook zelf auto’s inbrengen voor de Seat Cars Veilingen

Seat veilingen

"Een ideale voorraadmix bereik je door actief te kopen én te verkopen", zegt Maureen ten Pas, online manager van BCA Autoveiling. "Seatcarsveiling.nl is een mooie kans voor Seat-dealers om hun voorraad aan te vullen met courante auto’s uit diverse kanalen. En ze kunnen de veiling natuurlijk aangrijpen om auto’s uit hun eigen voorraad aan te bieden aan collega-dealers."

Inlogcodes

De online Seat Cars Veilingen vinden plaats op 7 en 21 september en op 5 oktober. Dealers kunnen vanaf hun eigen werkplek de aangeboden auto’s bekijken en deelnemen aan de biedingen. Er is een ruime keus aan jonge, courante Seat’s, afkomstig uit de gebruikelijke kanalen van BCA: merkdealers, leasemaatschappijen, faillissementen en overheid. Seat-dealers ontvangen binnenkort de inlogcodes waarmee zij aan de veilingen kunnen deelnemen. "Dealers die zelf auto’s willen aanbieden, kunnen vanaf nu contact opnemen met BCA Autoveiling", zegt Ten Pas. "Iedere ingebrachte auto wordt op locatie gefotografeerd en opgenomen."

Tags: , , ,

AD Nederland exclusieve…Nieuwe speler uitlatenmarkt
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties